Szkolenia gastronomiczne

Kurs manager gastronomii

kurs manager restauracji

Kurs manager restauracji jest organizowany w kilku miastach w Polsce. Dowiedz się kiedy, przez kogo i gdzie jest organizowany kurs menedżera restauracji, ile kosztuje i czego się na nim nauczysz.

Wybierz miasto w którym chciałbyś odbyć kurs, zarezerwuj termin i wypełnij formularz zapisów na dole strony. Za pomocą formularza możesz również zadać pytanie.

Dla kogo kurs manager gastronomii?

Kurs Manager gastronomii jest skierowany do osób chcących otworzyć lokal gastronomiczny a także do obecnych właścicieli lokali. Kurs Manager restauracji przyda się także osobom, które chcą pracować na tym stanowisku w branży HoReCa.

Na kursie będziesz miał okazję poznać tajemnice branży gastronomicznej, dostępne tylko dla pracowników i właścicieli lokali. Dzięki odbyciu szkolenia łatwiej Ci będzie otworzyć lokal i zacząć pracę w branży gastronomicznej.

Opis kursu managera restauracji

Na kursie menedżerskim większość czasu poświęca się na zaznajomienie z pracą na stanowisku manager restauracji. Kursy zawierają elementy teoretyczne i praktyczne, jak odgrywanie scenek, studium przypadku, prace w grupie i przekazywanie wiedzy popartej przykładami.

Kurs manager restauracji prowadzony jest przez praktyka, znanego eksperta rynku gastronomicznego, autora poradników na temat zarządzania gastronomią – Jana Marka Mołoniewicza. Wiedza i umiejętności wyniesione z kursu menedżerskiego przydadzą Ci się w pracy na stanowisku kierowniczym w restauracji, kawiarni, pubie i w każdym innym lokalu gastronomicznym.

Czego nauczysz się na kurskie Manager restauracji

Zarządzania kosztami

  • zasad zarządzania surowcem, produkcją i zapasami
  • praktycznych sposobów kontroli i redukcji kosztów surowca, personelu i operacyjnych lokalu gastronomicznego
  • przeprowadzania inwentaryzacji
  • możliwości systemów komputerowych do zarządzania sprzedażą i kosztami

Zarządzania sprzedażą i wynikami finansowymi

  • zasad ustalania cen sprzedaży (pricing)
  • analizy wyników finansowych restauracji w celu zwiększenia zysków
  • nowoczesnych metod inżynierii menu oraz optymalizacji marży

Zarządzania personelem

  • zasad pozyskiwania i wyboru nowych pracowników
  • metod szkolenia i rozwoju personelu
  • sposobów motywowania pracowników i skutecznej pracy zespołowej
  • praktycznych sposobów egzekwowania poleceń
  • nowoczesnych metod wynagrodzeń
  • technik zarządzania poprzez cele, stosowanych przez znane korporacje gastronomiczne

Zapobiegania nieuczciwości pracowników

  • symptomów i najczęstszych metod nieuczciwości personelu
  • działań zapobiegawczych
  • metod postępowania w przypadku wykrycia kradzieży
  • standardów oraz zasad przeprowadzania audytu bezpieczeństwa

Miasta w których odbywa się kurs Manager gastronomii

Warszawa

  • Nazwa: Kurs Profesjonalny menedżer gastronomii
  • Organizator: MOJA Consulting
  • Najbliższe terminy: 11-14 czerwca 2018
  • Cena kursu: 1290 złotych netto

Lublin

  • Nazwa: Kurs Manager restauracji
  • Organizator: Gastro HACCP
  • Najbliższe terminy: wybrany weekend, godz. 9-17
  • Cena kursu: 490 złotych netto

Przedstawiona oferta ma charakter informacyjny. Szczegółowe informacje o kursie są przesyłane w wiadomości e-mail lub telefonicznie, po wypełnieniu poniższego formularza.

Zapisz się na kurs w wybranym mieście

Imię i nazwisko

Wybierz miasto

Określ termin kursu

Uwagi i pytania

Adres email

Nr telefonu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)

UWAGA! Wszystkie pola są obowiązkowe.

Kurs manager gastronomii
4.5 (89.09%) 22 votes