Szkolenia gastronomiczne

Kurs manager gastronomii

kurs manager restauracji

Kurs manager restauracji jest organizowany w kilku miastach w Polsce. Dowiedz się kiedy, przez kogo i gdzie jest organizowany kurs menedżera restauracji, ile kosztuje i czego się na nim nauczysz.

Wybierz miasto w którym chciałbyś odbyć kurs, zarezerwuj termin i wypełnij formularz zapisów na dole strony. Za pomocą formularza możesz również zadać pytanie.

Dla kogo kurs manager gastronomii?

Kurs Manager gastronomii jest skierowany do osób chcących otworzyć lokal gastronomiczny a także do obecnych właścicieli lokali. Kurs Manager restauracji przyda się także osobom, które chcą pracować na tym stanowisku w branży HoReCa.

Na kursie będziesz miał okazję poznać tajemnice branży gastronomicznej, dostępne tylko dla pracowników i właścicieli lokali. Dzięki odbyciu szkolenia łatwiej Ci będzie otworzyć lokal i zacząć pracę w branży gastronomicznej.

Opis kursu managera restauracji

Na kursie menedżerskim większość czasu poświęca się na zaznajomienie z pracą na stanowisku manager restauracji. Kursy zawierają elementy teoretyczne i praktyczne, jak odgrywanie scenek, studium przypadku, prace w grupie i przekazywanie wiedzy popartej przykładami.

Kurs manager restauracji prowadzą wieloletni praktycy, managerowie i właściciele restauracji. Wiedza i umiejętności wyniesione z kursu menedżerskiego przydadzą Ci się w pracy na stanowisku kierowniczym w restauracji, kawiarni, pubie i w każdym innym lokalu gastronomicznym.

Czego nauczysz się na kurskie Manager restauracji

  • zarządzania personelem,
  • systemów motywacji pracowników,
  • zasad rekrutacji nowych pracowników,
  • jak kontrolować koszty i podnieść wyniki sprzedaży,
  • prawa pracy w gastronomii,
  • obsługi oprogramowanie POS i stanów magazynowych,
  • zaznajomisz się z aktualnymi trendami branży gastronomicznej,
  • zwiększysz konkurencyjność lokalu dzięki wyszkolonemu personelowi,
  • nabędziesz umiejętności rozmowy z handlowcami,
  • poznasz podstawowe zasady i umiejętności zawodów gastronomicznych: pracy sommeliera, barmana, baristyki oraz obsługi kelnerskiej,
  • na podstawie zdobytej wiedzy łatwiej Ci będzie przygotować biznes plan działalności,
  • nauczysz się przeprowadzać inwentaryzację.

Miasta w których odbywa się kurs Manager gastronomii

Warszawa

  • Nazwa: Kurs Profesjonalny menedżer gastronomii
  • Organizator: MOJA Consulting
  • Najbliższe terminy: 29 stycznia – 1 luty 2018
  • Cena kursu: 1590 złotych netto

Lublin

  • Nazwa: Kurs Manager restauracji
  • Organizator: Gastro HACCP
  • Najbliższe terminy: wybrany weekend, godz. 9-17
  • Cena kursu: 490 złotych netto

Kraków

  • Nazwa: Kurs Profesjonalny menedżer gastronomii
  • Organizator: MOJA Consulting
  • Najbliższe terminy: 29.01 – 1.02.2018 lub zapytaj o inny termin
  • Cena kursu: 1590 złotych netto

Zapisz się na kurs w wybranym mieście

Imię i nazwisko

Wybierz miasto

Określ termin kursu

Uwagi i pytania

Adres email

Nr telefonu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)

UWAGA! Wszystkie pola są obowiązkowe.

Kurs manager gastronomii
4.3 (86.67%) 12 votes