Szkolenia gastronomiczne

Kurs jak otworzyć i prowadzić kawiarnię

kurs jak otworzyć restaurację

Kurs Jak otworzyć kawiarnię jest organizowany w Warszawie. Dowiedz się kiedy i przez kogo jest organizowany kurs dla osób chcących otworzyć restaurację, ile kosztuje i czego się na nim nauczysz.

Wybierz miasto w którym chciałbyś odbyć kurs, zarezerwuj termin i wypełnij formularz zapisów na dole strony. Za pomocą formularza możesz również zadać pytanie.

Opis kursu Jak otworzyć i prowadzić kawiarnię (lub restaurację)

Na kursie większość czasu poświęcisz na naukę praktycznej wiedzy związanej z prowadzeniem biznesu w gastronomii. Kurs Jak otworzyć i prowadzić kawiarnię zawiera elementy teoretyczne i praktyczne: odgrywanie scenek, studium przypadku, prace w grupie i przekazywanie wiedzy popartej przykładami.

Kurs prowadzą wieloletni praktycy, znani i cenieni właściciele restauracji. Wiedza i umiejętności wyniesione z kursu przydadzą Ci się w prowadzeniu restauracji, kawiarni, pubu i każdego innego lokalu gastronomicznego.

Czego nauczysz się na kurskie Jak otworzyć kawiarnię

  • jak napisać realistyczny biznesplan,
  • jak wybrać odpowiednią koncepcję prowadzenia lokalu,
  • jak przekalkulować biznes,
  • jak zmniejszyć koszty podczas kupowania sprzętów,
  • jak ograniczyć koszty stałe funkcjonowania lokalu,
  • jak wybrać właściwych dostawców produktów,
  • jak prawidłowo dobrać produkty,
  • jak zatrudnić pracowników,
  • jak motywować personel,
  • jak zaradzić nieuczciwości pracowników,
  • jak sporządzić HACCP i projekt technologiczny,
  • jak poradzić sobie z Sanepidem,
  • jak zbudować menu,
  • jak rozreklamować kawiarnię.

Oprócz wyżej wymienionych zagadnień możesz zadawać pytania, które Ci się nasuną. Po szkoleniu jest możliwość odbycia indywidualnych konsultacji.

Miasta w których odbywa się kurs Jak otworzyć kawiarnię/restaurację

Wrocław

  • Nazwa: Kurs Jak otworzyć restaurację
  • Organizator: HORECA +
  • Najbliższe terminy: do ustalenia
  • Cena kursu: 494 zł

Kurs Managera gastronomii zawierający elementy istotne przy otwarciu lokalu

Warszawa

  • Nazwa: Kurs Profesjonalny manager gastronomii
  • Organizator: MoJa Consulting
  • Najbliższe terminy: 18.03.2024 – 21.03.2024 (kursy są średnio co 2 miesiące)
  • Cena kursu: 995 zł netto

UWAGA! Oprócz kursów możliwe są również indywidualne konsultacje i doradztwo na terenie większości województw. Więcej informacji o indywidualnym doradztwie TUTAJ.

Przedstawiona oferta ma charakter informacyjny. Szczegółowe informacje o kursie są przesyłane w wiadomości e-mail lub telefonicznie, po wypełnieniu poniższego formularza.

Zapisz się na kurs w wybranym mieście

    Imię i nazwisko

    Wybierz miasto

    Uwagi i pytania

    Adres email

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej

    Oceń
    [Głosów: 0 Ocena: 0]
    Call Now Button