#Gastroblog miesiąca Aktualności gastronomiczne

#Gastroblog miesiąca – październik 10/2019

GASTROBLOG października 2019

Gastroblog października 2019, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów i możliwości pisarskich restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.

Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).

Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z października.

#Gastroblog października 2019

A. Recenzje restauracji

7 miejsc, których zazdroszczę obecnym studentom z Wrocławia – Wrocławskie podróże kulinarne

Kuchnia studencka rządzi się swoimi prawami. Ma być smacznie, dużo i oczywiście za stosunkowo niewielkie pieniądze.

B. Blogi kulinarne

Drożdzowe pierożki na kefirze z grzybami + filmik – Kulinarne fantazje Marioli

Jesienna kuchnia obfituje w grzyby pod różnymi postaciami. Do tych pierożków można użyć również grzybów suszonych, do których dostęp mamy cały rok. Podajemy np. z barszczykiem, pycha!

C. Blogi o alkoholach

Zestaw aromatów whisky do nauki degustacji – Miler pije

Kto z was się zastanawiał skąd eksperci whisky wyciągają te wszystkie aromaty jak np. skoszona trawa lub banany? Od teraz każdy może się tego nauczyć!

D. Blogi o kawie i herbacie

It’s a match-a zielona herbata – Filiżanka smaków

Matcha to sproszkowana zielona herbata produkowana konkretnie z rośliny Camellia Sinensis. Jest idealnym zamiennikiem kawy, przede wszystkim dużo zdrowszym.

Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.

Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w listopadowym #Gastrobloguzgłoś artykuł

Zostaw komentarz