#Gastroblog miesiąca Aktualności gastronomiczne

#Gastroblog miesiąca – marzec 3/2019

GASTROBLOG marca 2019

Gastroblog marca 2019, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów i możliwości pisarskich restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.

Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).

Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z marca.

#Gastroblog marca 2019

A. Recenzje restauracji

Skamiejka – po zupy i pierogi jedźcie na Pragę! – Restaurantica

Co sprawia, że lokal, pomimo tego, że jest już otwarty kilka ładnych lat jest pełny po brzegi? Specjalnością restauracji są specjały kuchni rosyjskiej. Nie zapomnijcie zarezerwować stolika w weekend!

B. Blogi kulinarne

Tosty z batatów z jajkiem sadzonym, awokado i boczkiem – Kuchnia w formie

Co raz więcej osób przechodzi na dietę bezglutenową. Tosty, które wam proponujemy są proste do przygotowania i sycące. To świetny pomysł na urozmaicenie karty!

C. Blogi o alkoholach

Nowy odszpunt Dymionego Marcowego w gdańskiej Brovarni – Browarnik Tomek

Dymione Marcowe to piwo, które ważone jest raz w roku i odszpuntowane właśnie w marcu. Warto wiedzieć, że takie imprezy z okazji premiery piwa ogranizowane są w Gdańskiej Brovarni regularnie.

D. Blogi o kawie i herbacie

Kawa smakowa – fakty i mity. – Kawowy Guru

Kawa truskawkowa, pistacjowa.. czy to na pewno sama natura? Co o kawie smakowej sądzi profesjonalista możecie przeczytać z tekstu powyżej.

E. Blogi specjalistyczne

Jak znaleźć idealnego szefa kuchni? – Instanco

Szef kuchni to osoba, od której zależy powodzenie Twojej restauracji. To on jest odpowiedzialny za jakość i smak dań, które podasz swoim gościom.  Zatrudniając kogoś na te stanowisko warto się do tego naprawdę przygotować.

 

Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.

Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w marcowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł

 

Zostaw komentarz

two × 3 =