#Gastroblog miesiąca Aktualności gastronomiczne

#Gastroblog miesiąca – marzec 3/2018

GASTROBLOG marca 2018

Gastroblog marca 2018, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów i możliwości pisarskich restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.

Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).

Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z marca.

W związku z awarią na stronie, gastroblog marca wyjątkowo w skróconej formie.

#Gastroblog marca 2018

A. Recenzje restauracji

Gdzie zjeść tatar w Krakowie? – Dania Kontra Ania

B. Blogi kulinarne

Zupa z rzeżuchy: dietetyczna zupa na Wielkanoc i na wiosnę – Ugotowane pozamiatane

C. Blogi o alkoholach

Cała prawda o mieszaniu whisky z colą – Tomasz Miler

D. Blogi o kawie i herbacie

Rooibos na dobry głos – Dom Herbat

E. Blogi specjalistyczne

Zakaz handlu w niedzielę: negocjacje umowy najmu – Prawowgastronomii.pl

 

Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.

Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w kwietniowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł

Zostaw komentarz

6 + fifteen =