#Gastroblog miesiąca Aktualności gastronomiczne

#Gastroblog miesiąca – kwiecień 4/2019

GASTROBLOG kwietnia 2019

Gastroblog kwietnia 2019, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów i możliwości pisarskich restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.

Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).

Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z kwietnia.

#Gastroblog marca 2019

A. Recenzje restauracji

KORBA Kuchnia – czas na leniwe śniadanie – Wrocławskie podróże kulinarne

Co raz bardziej modne stają się posiłki przywożone klientowi pod drzwi. Ale czy można zamówić dobre śniadanie na dowóz? To chyba naprawdę doskonały pomysł, z którego korzysta co raz więcej osób.

B. Blogi kulinarne

Najlepsze przepisy na wiosenne dania – jak jeść bardziej sezonowo na wiosnę – Ugotowane Pozamiatane

Wraz z cieplejszymi dniami przychodzi do nas ochota, aby jeść inaczej, bardziej lekko i zielono. Menu wiosenne powinno korzystać z produktów sezonowych, których w tym okresie nie brakuje.

C. Blogi o alkoholach

Rak’n Roll i Inne Beczki w ramach akcji “Pijani życiem” wypuszczają piwo bezalkoholowe! – Moje-Drinki.pl

Są piwa, które wydawane są na specjalne okazje. To właśnie do takich należy. Jest to prawdziwe piwo ” z misją” 😉

D. Blogi o kawie i herbacie

Kenia Silver Needles 2018 – Herbaciane szlaki

Sypane herbaty charakteryzują się większym aromatem i różnorodnością niż gotowe herbaty, bądź mieszanki w torebkach. Próbowaliście już białej kenijskiej?

E. Blogi specjalistyczne

Co powinien, a czego nie powinien widzieć Klient w restauracji? – Instanco

Przechodząc ulicami europejskich stolic jesteśmy w stanie zauważyć co raz więcej restauracji, które mają przeszklone kuchnie i obserwator z ulicy może podglądać pracę znamienitych kucharzy 🙂 ma to oczywiście swoje plusy i minusy!

 

Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.

Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w majowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł

Zostaw komentarz