#Gastroblog miesiąca Aktualności gastronomiczne

#Gastroblog miesiąca – grudzień 12/2018

GASTROBLOG grudnia 2018

Gastroblog grudnia 2018, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów i możliwości pisarskich restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.

Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).

Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z grudnia.

#Gastroblog grudnia 2018

A. Recenzje restauracji

12 miesięcy 2018 na Froblogu – Froblog

Grudzień to czas podsumowań i refleksji. Taka również pojawiła się na blogu Froblog. Możecie zobaczyć, ile różnych miejsc można odwiedzić w ciągu roku! Kto szuka inspiracji, gdzie dobrze zjeść- na pewno ją znajdzie 🙂

B. Blogi kulinarne

Comfort food zimą – najlepsze przepisy na zimowe dania – Ugotowane Pozamiatane

Zima przyszła do nas z pełną parą. Mało komu chce się wychodzić z domu, ale jeść trzeba. Co podawać gościom, żeby wychodzili od nas zadowoleni? Jak ich skutecznie rozgrzać, by o nas wspominali z przyjemnością? Odpowiedź znajdziecie w artykule powyżej.

C. Blogi o alkoholach

Kto normalny wlewa strong lagera do beczki po whisky…? – Piwolucja

Lubimy zapoznawać was z nowinkami w świecie piwa. Poznajcie więc piwo leżakowane w beczce po whisky i oceńcie sami, czy dołączy do innych piw na waszych półkach.

D. Blogi o kawie i herbacie

Co poza kawą? Rozszerz ofertę swojej kawiarni! – CofeeDesk

Często właściciele kawiarni zastanawiają się co jeszcze mogą zaoferować swoim gościom. Czasy, kiedy w kawiarni mogłeś jedynie napić się kawy bezpowrotnie minęły. I dobrze!

E. Blogi specjalistyczne

Zaliczka czy zadatek? – Gastroday

Firmy organizujące imprezy często żądają zaliczki bądź zadatku. Warto zapoznać się z różnicami pomiędzy tymi dwoma zabezpieczeniami.

 

Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.

Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w styczniowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł

Zostaw komentarz

19 − twelve =