Gastro HACCP działa na rynku od 15 lat. Specjalizuje się we wprowadzaniu od A do Z zasad HACCP w lokalach gastronomicznych.
Gastro HACCP oferuje pomoc w otwarciu i prowadzeniu lokalu gastronomicznego. W zakres usług wchodzą między innymi:
- przygotowanie lokalu do odbioru przez Sanepid,
- przygotowanie technologii produkcji,
- szkolenia z zakresu HACC,
- przygotowywanie receptur menu,
- i wiele innych.
Oprócz doradztwa gastronomicznego, Gastro HACCP prowadzi również szkolenia w tematyce “Menedżer w restauracji” i “Kresowa szkoła smaku”.
Kadrę szkoleniową tworzą Grzegorz Banasiak – specjalista ds. zarządzania w restauracji, Paweł Chudzik – specjalista ds. HACCP i Aneta Wronka – specjalista ds. projektowania i wyposażania lokali.
Zapraszamy do kontaktu osoby otwierające jak i prowadzące lokal i chcące poszerzyć swoją wiedzę z zakresu zarządzania w gastronomii.
Gastro HACCP działa na terenie województwa lubelskiego, podkarpackiego i mazowieckiego. Szkolenia odbywają się w Lublinie.
GASTRO HACCP
ul. Biskupie Kolonia 8A
20-258 Lublin
Informacja: 576-073-177
Zostaw komentarz