Warzywa, kroić czy nie kroić?

Tagged: , , ,

  • This topic has 2 replies, 3 voices, and was last updated No Replies by Kasia.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #3150
    Artur
    Użytkownik

      Witam wszystkich!

      Pojawił się u mnie w lokalu pewien problem. Mianowicie, nie mam miejsca do obierania warzyw i nakazano mi warzywa kupować obrane. Tak też robimy, pytanie jednak czy możemy te warzywa kroić bez osobnego pomieszczenia ?
      I jak wygląda sprawa z warzywami, których się nie obiera? Chodzi o przygotowanie sałatek i surówek. Do tej pory kroiliśmy normalnie na desce na blacie w wyznaczonym miejscu, ale znajomy zasiał we mnie ziarno niepokoju.
      Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tej materii.
      Pozdrawiam, Artur

      #3366
      marko
      Użytkownik

        Na pewno potrzebujesz zlewozmywaka i osobnego blatu, ale to musisz skonsultować z technologiem żywności żeby wykorzystać dobrze miejsce którym dysponujesz.

        #3718
        Kasia
        Użytkownik

          Oczywiście że potrzeba osobne pomieszczenie do krojenia! My własnie robimy takie w naszym lokalu razem ze zlewozmywakiem.

        Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
        • You must be logged in to reply to this topic.
        Call Now Button