Otwieram Pizzernie rady i porady?

Otagowane: 

Przeglądasz 1 wpis (z 1)
  • Autor
    Wpisy
  • #12051
    Seba
    Użytkownik

    Witam serdecznie.
    Tak jak w temacie podejmuję się otwarcia niewielkiej pizzerni (kolejnej niestety ale z nietypowym produktem) zapiekarni . Nietypowym ponieważ robię pizze na cieńkim chrupiącym cieście na sosie z pelatti i serem mozzarella dobrej jakości. Większość dodatków typu szynka parmeńska czy salami spinata będzie oryginalnym produktem włoskim. Prowadzę znajomemu pizzernie na ośrodku nad jeziorem juz drugi sezon i za namową gości zdecydowałem się na otwarcie swojego lokalu.
    Mam jednak kilka pytań:
    Piec elektryczny czy macie jakiś sprzęt godny polecenia ?? obecnie pracuje na zwykłym stalgastowskim piecu 4 x 32 cm … ale miesci sie ledwo 2x 35 cm i nie oszukujmy sie ale nie jest to sprzęt dobry szybko sie chłodzi placek długo sie piecze no i troche mała pojemność.
    mam na oku włoski produkt 3 x 35 cm cena d3,5 tys firma G-NEVO
    Czy waszym zdaniem lepiej dołożyć i kupić 4 x 35 ?? koszta sa większe no i pewnie ciągnie wiecej prądu.
    Są tu może właścicielee pizzerni co mają jakieś porady ??
    Pozdrawiam i dzięki z a odp 🙂

Przeglądasz 1 wpis (z 1)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.
Call Now Button