HACCP czy GMP GHP?

  • This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated No Replies by Camilos.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1516
    Karol
    Użytkownik

      Cześć, noszę się z zamiarem otworzenia malej budki z fast foodem. Czy muszę miec wniej do odbioru HACCP czy wystarczy GMP? Od czego to zależy? dzięki

      #1600
      Anonymous

        przy małych budkach wystarczy GMP/GHP

        #1719
        Karol
        Użytkownik

          ok dzięki

          #2111
          Camilos
          Użytkownik

            Czy dysponuje ktoś przykładowym GMP/GHP ? Szukam po internetach ale nie mogę natrafić:/ Może ktoś się pochwali swoim?
            Z góry dzięki dla dobrej duszy 🙂

          Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
          • You must be logged in to reply to this topic.
          Call Now Button