księga haccp

HACCP Warszawa, Radom, Płock

Partner Managero.pl na terenie woj. mazowieckiego:

KCG – wdrożenie HACCP, GMP/GHP do Sanepidu
Infolinia: 57 607-31-77


  • Otwierasz lokal na terenie województwa mazowieckiego i potrzebujesz księgi HACCP?
  • Zastanawiasz się, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
  • Przeraża Cię odbiór i kontrola lokalu przez Sanepid?

Nasz Partner w mieście Warszawa pomoże zarówno przy stworzeniu księgi HACCP jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.

Fachowcy z dziedziny HACCP, wieloletni praktycy technologii żywienia z branży gastronomicznej są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Warszawa, Radom, Płock, Siedlce, Legionowo, Piaseczno, Wołomin, Ostrołęka a także w mniejszych miejscowościach w województwie mazowieckim. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia a także Rozporządzenia Wspólnoty Europejskiej określają przymus wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Niekiedy wystarczy samo GMP/GHP, o ile Twój lokal i zakres działalności gastronomicznej będą temu sprzyjały.

Dokumentacja HACCP Warszawa, Siedlce, Ostrołęka

haccp warszawa, radom, płock

Zleć Managero.pl wykonanie HACCP w miastach: Warszawa, Radom, Ostrołęka i innych w woj. mazowieckim

Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego otrzymasz od specjalisty na terenie województwa mazowieckiego następującą pomoc:

  • stworzenie dokumentacji HACCP lub GMP/GHP,
  • wdrożenie zasad wynikających z dokumentacji,
  • przeszkolenie personelu pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia,
  • wykonanie audytu lokalu pod kątem przestrzegania zasad HACCP.

Fachowcy Managero wykonują profesjonalną i w 100% akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP. 

UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, to zamów teraz: projekt technologiczny Warszawa

Księga HACCP Warszawa – CENA

Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 390zł do 600zł dla fast-foodów i od 600zł do 1600 złotych dla większych lokali. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.

HACCP Warszawa – kontakt

Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz uzyskać profesjonalną pomoc specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Warszawie lub w innym mieście woj. mazowieckiego.

Napisz ws. dokumentacji HACCP lub zadzwoń: 57 607-31-77

Imię i nazwisko

Twoje miasto

Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

Adres email

Nr telefonu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej.

[Głosów: 1   Average: 5/5]
Call Now Button