DOKUMENTACJA HACCP

HACCP Gdańsk, Gdynia, Sopot, Słupsk

Partner Managero.pl na terenie woj. pomorskiego:

Kancelaria Coccus – wdrażanie HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77


  • Potrzebujesz dokumentacji HACCP na terenie województwa pomorskiego?
  • Nie wiesz, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
  • Przeraża Cię odbiór lokalu przez Sanepid?

Pomagamy zarówno przy stworzeniu dokumentacji jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.

Specjaliści z dziedziny HACCP są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Gdańsk, Gdynia, Słupsk, Sopot, Wejherowo, Starogard a także w mniejszych miejscowościach województwa pomorskiego. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia reguluje konieczność wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Czasami wystarczy samo GMP/GHP, dlatego nie warto abyś przepłacał.

Dokumentacja HACCP Gdańsk, Gdynia, Słupsk

haccp gdańsk, gdynia, słupsk

Zleć Managero.pl wykonanie HACCP w miastach: Gdańsk, Gdynia, Słupsk i innych w woj.pomorskim

Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego nasz Partner na terenie województwa pomorskiego pomoże Ci:

  • stworzyć dokumentację HACCP lub GMP/GHP,
  • wdrożyć zasady wynikające z dokumentacji,
  • przeszkolić personel pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia.

Nasi specjaliści wykonują profesjonalną i w pełni akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP. 

UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, to zamów teraz: projekt technologiczny Gdańsk

Księga HACCP Gdańsk – CENA

Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1600 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.

HACCP Gdańsk – kontakt

Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz skorzystać z usług specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Gdańsku lub w innym mieście woj. pomorskiego.

Napisz ws pomocy z HACCP lub zadzwoń: 57 607-31-77

Imię i nazwisko

Twoje miasto

Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

Adres email

Nr telefonu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej.

[Głosów: 1   Average: 5/5]
Call Now Button