system haccp

System HACCP, GMP/GHP

  • pomożemy w przygotowaniu instrukcji obsługi urządzeń,
  • stworzymy pełną dokumentację systemu HACCP lub GMP/GHP zgodną z wymogami Sanepidu,
  • doradzimy jak bezpiecznie i korzystnie zarządzać produkcją w lokalu gastronomicznym.

Dlaczego warto zamówić księgę systemu HACCP od Managero.pl

  • SPRAWNIE I SZYBKO PRZEJDZIESZ ODBIÓR LOKALU PRZEZ SANEPID
  • OTRZYMASZ POMOC MERYTORYCZNĄ I PRAKTYCZNĄ DOTYCZĄCĄ PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW
  • W RAZIE POTRZEBY PRZESZKOLIMY TWÓJ PERSONEL POD KĄTEM PRZEPISÓW HACCP
  • BĘDZIESZ WSPÓŁPRACOWAŁ Z FACHOWCAMI Z WIELOLETNIM DOŚWIADCZENIEM W GASTRONOMII
Gdzie będziesz prowadził działalność gastronomiczną?

HACCP (System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli) jest metodą, która zapewnia bezpieczeństwo żywności. System HACCP w gastronomii identyfikuje miejsca, w których mogą pojawić się niebezpieczeństwa i wskazuje jak na nie reagować, gdy już wystąpią.

Każdy lokal jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnego podejścia. Stworzenie dokumentacji HACCP jest obarczone kosztami, które zależą od rodzaju działalności i jego wyposażenia. Jesteśmy elastyczni i chętnie negocjujemy. Widełki cenowe:

  • pełna księga HACCP 390 – 2.000 zł w zależności od wielkości lokalu
  • sama dokumentacja GMP/GHP 300 – 1000 zł
  • przeszkolenie 500 – 3000 zł

Aby skontaktować się ze specjalistą zadzwoń: 57 607-31-77, lub wypełnij dokładnie formularz kontaktowy. W ciągu 48 godzin otrzymasz ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.

Wypełnij formularz kontaktowy

Imię i nazwisko

Twoje miasto

Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

Adres email

Nr telefonu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)

UWAGA! Wszystkie pola są obowiązkowe.

5.00 avg. rating (99% score) - 21 votes