projekty technologiczne

Projekt technologiczny do Sanepidu

  • pomożemy w przystosowaniu pomieszczeń do wymogów Sanepidu,
  • stworzymy projekt technologiczny zatwierdzony przez rzeczoznawcę,
  • doradzimy jak najkorzystniej umiejscowić urządzenia gastronomiczne,

Dlaczego warto zamówić projekt technologiczny od Partnera Managero.pl

  • SPRAWNIE I BEZBOLEŚNIE PRZEJDZIESZ KONTROLĘ LOKALU PRZEZ SANEPID
  • OTRZYMASZ POMOC MERYTORYCZNĄ I PRAKTYCZNĄ DOTYCZĄCĄ PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW
  • BĘDZIESZ WSPÓŁPRACOWAŁ Z FACHOWCAMI Z WIELOLETNIM DOŚWIADCZENIEM W GASTRONOMII
Gdzie będziesz prowadził działalność gastronomiczną?

Każdy lokal gastronomiczny jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnego podejścia. Projekt technologiczny jest obarczony kosztami, które zależą od rodzaju działalności i wielkości lokalu. Jesteśmy elastyczni i chętnie negocjujemy. Widełki cenowe:

  • projekt technologiczny fast-foodów 700 – 2.000 zł
  • projekt technologiczny dużej gastronomii 1.000 – 6.000 zł

Aby skontaktować się ze specjalistą zadzwoń: 57 607-31-77, lub wypełnij dokładnie formularz kontaktowy. W ciągu 48 godzin otrzymasz ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.

Wypełnij formularz kontaktowy

Imię i nazwisko

Twoje miasto

Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

Adres email

Nr telefonu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)

UWAGA! Wszystkie pola są obowiązkowe.

Projekt technologiczny do Sanepidu
5 (100%) 4 votes