Prasa gastronomiczna

Prawo / Książki / Prasa / Pieniądze / Blogosfera / Blog Luka

Na polskim rynku wydawniczym działa kilka tytułów branżowych pism. Prasa gastronomiczna jest warta tego, aby do niej sięgać. Przydaje się być na bieżąco z nowinkami i trendami.

poradnik restauratora„Poradnik restauratora”

Poradnik Restauratora jest ogólnopolskim miesięcznikiem branży gastronomicznej wydawanym w nakładzie ponad 10 tysięcy egzemplarzy. Tytuł trafia bezpośrednio do właścicieli i kadry kierowniczej lokali gastronomicznych. Kolportaż czasopisma odbywa się na podstawie bazy adresowej.

restauracja„Restauracja”

Restauracja to specjalistyczny dwumiesięcznik dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa.

nowosci gastronomiczne„Nowości gastronomiczne”

Nowości gastronomiczne to pismo przeznaczone jest dla profesjonalistów branży gastronomicznej – osób podejmujących decyzje w zakresie zarządzania i wyposażania obiektów gastronomicznych oraz usługodawców dla sektora HoReCa w Polsce.

raport gastronomiczny„Rynek gastronomiczny w Polsce”

Rynek Gastronomiczny w Polsce Raport to oczekiwane, coroczne wydawnictwo ukazujące się od 2003 r. Charakter zawartych w nim informacji sprawia, że publikacja „żyje” przez cały rok.

nowosci gastronomiczne„Food service”

Food service to czasopismo specjalistyczne skierowane do właścicieli, kadry kierowniczej, barmanów oraz szefów kuchni placówek gastronomicznych tj. restauracji, barów, kawiarni, hoteli oraz innych placówek zbiorowego żywienia, pragnący poszerzać swą wiedzę, rozwijać umiejętności, a w ten sposób podnosić standard swoich usług.