Pomagamy otwierać lokale i rozwiązywać ich problemy

pomoc dla gastronomii

  • tysiące wykonanych projektów technologicznych i ksiąg HACCP,
  • niezliczona liczba otwartych restauracji, pubów i kawiarni,
  • setki restauratorów, którzy uniknęli zamknięcia lokalu.

Dlaczego warto skorzystać z oferty Managero.pl

  • OTRZYMASZ NAMIAR DO SPECJALISTY Z TWOJEGO REGIONU
  • DZIAŁAMY BŁYSKAWICZNIE, W CIĄGU 48H OTRZYMASZ WYCENĘ
  • GWARANCJA ODBIORU SANEPIDU
  • DOSTĘP DO URZĄDZEŃ I OPROGRAMOWANIA W NAJLEPSZYCH CENACH
  • WSPÓŁPRACA Z FACHOWCAMI Z WIELOLETNIM DOŚWIADCZENIEM W GASTRONOMII I MARKETINGU

Każdy biznes jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnego podejścia. Koszty, które poniesiesz zależą od metrażu Twojego lokalu, jego położenia i ilości problemów, które pomożemy Ci rozwiązać. Jesteśmy elastyczni i chętnie negocjujemy. Widełki cenowe:

  • projekt technologiczny 700 – 4000 zł
  • dokumentacja HACCP i GMP/GHP 600 – 1600 zł
  • doradztwo i konsultacje 200 – 2500 zł
  • szkolenia gastronomiczne 300 – 1200 zł
  • usługi marketingowe 600 – 5000 zł
  • usługi prawne dla gastronomii 150 – 1500 zł
  • wyposażenie lokalu 30000 – 300000 zł

UWAGA! Nie oferujemy pomocy przy zdobyciu kapitału na otwarcie. Jeśli jesteś na etapie szukania środków na uruchomienie lokalu, przeczytaj ten poradnik.

Aby skontaktować się ze specjalistą wypełnij dokładnie formularz kontaktowy. W ciągu 48 godzin otrzymasz ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.

Wypełnij formularz kontaktowy lub zadzwoń – 57 607-31-77

Imię i nazwisko

Wybierz temat

Określ usługi które Cię interesują
 Doradztwo / konsultacje HACCP, GMP/GHP Projekt technologiczny Szkolenia gastronomiczne Usługi marketingowe Wyposażenie gastronomii Oprogramowanie Usługi prawne

Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

Twoje miasto

E-mail

Nr telefonu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)

Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej.